LinXis

LinXis

Online voor LinXis

LinXis brengt hoogwaardige techniek ten behoeve van de bestrijding van kanker en vroeg Terralemon hun site zo te ontwerpen dat een internationale doelgroep van wetenschappers aangesproken wordt.

We hebben er voor gekozen de complexe techniek inzichtelijk te visualiseren in een eigen vriendelijke 3D stijl. Door de gewogen kleurstelling en moderne lay out onderscheidt de site zich positief binnen het vakgebied.

LinXis heeft een techniek ontwikkeld ('Lx') waarbij medicijnen aan antilichamen gekoppeld kunnen worden. Antilichamen zijn een van de manieren van het lichaam om lichaamsvreemde stoffen onschadelijk te kunnen maken. Deze antilichamen koppelen zich van nature onder meer aan tumoren. Met deze techniek kunnen de medicijnen zodra deze zijn aangekomen bij de tumor daar hun werk doen. Deze koppeling aan lichaamseigen ziektebestrijders wordt gezien als een van de voornaamste ontwikkelingen in de bestrijding van kanker als dodelijke ziekte.

Bezoek de site

"Door de Vrije Universiteit kwamen we in contact met Terralemon. Dat was een schot in de roos. In een uitstekende samenwerking heeft Terralemon onze ideeën uitgewerkt en vorm gegeven in een nieuwe LinXis website: een resultaat om trots op te zijn!"

 

HendrikJan Houthoff, Founder & Chief Scientific Officer LinxisPharmaceuticals