ING Maatschappelijk Jaarverslag

ING Maatschappelijk Jaarverslag

Print voor ING

Voor drie achtereenvolgende jaren ontwerpt en realiseert Terralemon het Maatschappelijk jaarverslag van ING. Helder, strak en duidelijk van design, duurzaam en zakelijk van inhoud.

Het Maatschappelijk jaarverslag van ING bevat de meest belangrijke uitgangspunten van ING op het gebied van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Niet alleen de visie op milieu, maar ook financiële educatie en duurzame financiële producten worden in dit verslag beschreven.

ING for Something Better
Naast concept, ontwerp en productie van de rapporten ontwikkelde Terralemon de website ING for Something Better. Het online platform geeft uitgebreide informatie over ING’s strategie en behaalde resultaten. Medewerkers worden hier uitgenodigd actief bij te dragen aan duurzaam ondernemen in de vorm van onder meer vrijwilligerswerk en donaties aan goede doelen.

ING Maatschappelijk Jaarverslag 2012

Onder het thema 'Taking charge of change' introduceert het rapport een nieuwe zakelijkheid. Geheel in overeenstemming daarmee verschijnt het maatschappelijk jaarverslag alleen nog als pdf online. Daarnaast biedt het rapport ruim baan voor cijfers en uitleg, het hoe en waarom, dit rapport gaat de diepte in. Daarbovenop is dit rapport meer in lijn gebracht met de uitstraling van het Algemene jaarverslag van ING zodat alle jaarlijkse uitingen een familie zijn.

Download

ING Maatschappelijk Jaarverslag 2011

Het Maatschappelijk jaarverslag 2011 beschrijft de visie en resultaten van ING op duurzaam ondernemen in 2011. Een jaar van economische tegenwind en verhitte debatten over de financiële sector in zijn geheel. Het rapport herbergt veel case studies en interviews.

Download

ING Creating Chances for Children
Naast het jaarverslag heeft Terralemon dit jaar het prachtig boekwerk ING Creating Chances for Children programma ontworpen. De diversiteit en de impact van het investeringsprogramma's van ING in kinderen wereldwijd wordt zowel vanuit het perspectief van ING en haar medewerkers, de verschillende partnerorganisaties als de kinderen zelf verteld.

Aansluitend heeft Terralemon de website 'ING for Something Better' een redesign gegeven. Nog meer ligt de nadruk op alle maatschappelijke initiatieven en informeert de site over welke projecten ING wereldwijd onderneemt op het gebied van duurzaam ondernemerschap.

ING Maatschappelijk Jaarverslag 2010

Onder de titel 'ING in de samenleving' heeft ING op 5 april 2011 haar maatschappelijk jaarverslag gelanceerd waarin de bank/verzekeraar verslag legt van de impact van het bedrijf op de samenleving en de vele acties van ING op het gebied van duurzaam ondernemen in 2010.

Download