Corrino.live

Corrino.live

Identiteit | Online voor Corrino

Corrino is een internationaal media bureau. Ze realiseren grote events, films, commercials wereldwijd vanuit Nederland en de USA. Terralemon heeft een volledig op video gebouwde website voor hen gerealiseerd.

Corrino is een van de toonaangevende cross media productiebedrijven ter wereld. Zo verzorgen ze de vastlegging en live streams van Sensation, 3FM Serious Request, Pinkpop en Creamfields. Ze hebben feature films op hun naam staan en werken voor de grote merken en met de grote namen in de muziekwereld. Armin van Buuren, Lady Gaga, Hardwell, Kanye West en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Terralemon heeft de eer en het vertrouwen gekregen om hun website te mogen ontwerpen en bouwen. Door onze in house motion en online krachten te combineren hebben met deze site een seamingless streaming experience weten te creëren. Corrino.live staat voor dat waar Corrino goed in is; cross media storytelling met cinematografisch beeld. En wat ons betreft een volgend stadium in een online presence met de nadruk op de beleving en de passie van het creatieve vak.

Bezoek de site

Terralemon heeft de huisstijl van Corrino een update gegeven

Als vervolg op de site van Corrino hebben we nu meer lijn aangebracht in de huisstijl van Corrino. Duidelijker stramienen, regels over het gebruik van het logo en strakke beeldelementen.

Over Corrino
Corrino doet film, event registratie, commercials, muziek video's en is inmiddels internationaal actief.

Terralemon heeft de huisstijl van Corrino een update gegeven